JAAAA!!!

Ganska kort efter Chassi-besöket med gruppchefen, ja dagen efter alltså.. Så ringde Randstad upp mig, jag var så rädd och orolig och jag har haft en långvarig process från första telefonsamtalet och bla bla den biten fattar ni.. Men iaf: Jag fick jobbet på Chassit!
 
 
Jag kommer jobba dagtid 7-16, och det ska bli skönt att ha en och samma tid, tror jag skulle må bättre. Sen min hälsa blir bättre, vi kommer träna på Gröndal tillsammans och ibland ensamma. Och i Maj är det dags för SCANIAMILEN igen så det blir kuul.
 
Ska bli så sjukt kul, att jag äntligen kan lämna barnskötarjobbet för ett tag eller ja helt och hållet... Kanske behövs efter allt. Jag ser inga tvivel på att jobba på Scania, eller ja ni förstår. Jag kan under 6 månader bli av med en del skulder ( Nej inga stora skulder) men har en del "små konton" annars har jag två lån men dem blir kvar något år.
 
Det som jag tycker kan bli kul när man inte jobbar med barn och måste ha jobb vänliga eller privata osv.. Så kan man lägga ner lite mer pengar på mer finare kläder som jag velat, därav oxå gå ner i vikt.. ☺ Nä detta blir sjukt kul! Imorgon är det passerkort och prova kläder sedan onsdag börjar utbildning med "paus" vid påsk.. 😎
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp