Believe 🧡

Igår gjorde jag middag enligt schemat (se bild nedan).. omg vad jag blev mätt, asså tror till och med att jag höll mig mätt till imorse haha. Det är tidiga frukostar jag inte klarar av..
 
Sååå... Jag funderar på att dagarna jag har kvar på mitt jobb ska jag iallafall prova köra PF ( periodisk fasta 16:8) och sedan på helgerna äta frukost osv som vanligt.. Jag tror det KAN funka.. PÅ tal om hela grejen nu.. Jag börjar gå mot arbetslöshet typ och vad jag vet just nu har jag inte hört ett ljud om jobben jag har sökt..
 
Så kommer jag nu, asså seriöst jag vet att jag har sagt* jag ska jag ska* och det händer inget men det kommer.. nu idag börjar mina 90 dagar plus 30 dar till typ... Jag hade en depp-söndag igår för den delen.. Om 4 månader exakt så har vi 2 årsdag..och vad vore inte fint att ha det som motiation men ska försöka planera så det blir roligare..
 
Jag vill gå på gruppasser.. och dem man vill gå på är ju under dagtid dvs på förmiddagen och då är man ju tyvärr på jobbet. Spinning finns på kvällarna men de är oftast fullbokade plus att det är 10+ i kö så känns inte som en chans...
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp